Kun etsit parasta verkkosivujen julkaisujärjestelmää yrityksellesi, Drupal ja HubSpotin CMS Hub pyörivät helposti vaihtoehtojen joukossa.

Drupalissa on loistavat työkalut ohjelmistokehittäjille, mutta markkinointitiimien voi olla vaikea käyttää sitä hyödyksi verkkosivujen – ja liiketoiminnan kehittämisessä. CMS Hub sisältää kehittäjien tarvitsemat työkalut, mutta se antaa myös markkinoijien ottaa ohjat käsiin verkkosivujen rakentamisessa ja muokkaamisessa, mahdollisimman helppokäyttöisesti. Tällöin voidaan keskittyä tärkeimpään – hyvän asiakaskokemuksen luomiseen.

drupallogoDrupal on itse hallinnoitu julkaisujärjestelmä, jonka vahvuutena on joustavuus ohjelmistokehittäjille. Sen vahvuutena voidaan nähdä hyvät ominaisuudet suurten ja monimutkaisten verkkosivujen hallinnointiin. Drupalia käytetään suurimmaksi osaksi Pantheonin tai Acquian kaltaisten web-palveluntarjoajien kautta. Hallinnointi ja mahdolliset lisäosat eivät ole siis tarjolla ohjelman sisäisesti, vaan ne tulee määritellä ja asentaa erikseen.

HubSpot logoHubSpotin CMS Hub on pilviperustainen julkaisujärjestelmä. Hallinnointi, tietoturva ja lisäosat sisältyvät järjestelmään. CMS Hubin avulla ohjelmistokehittäjillä ja markkinoijilla on käytössään työkalut, joilla voidaan keskittyä hyvän asiakaskokemuksen luomiseen. CMS Hubin avulla voidaan luoda verkkosivuja, laskeutumissivuja ja blogisivuja.

 

Hintavertailu

CMS Hubista maksetaan kuukausittainen samana pysyvä hinta. Käyttäjän ei tarvitse erikseen maksaa isännöinnistä tai lukuisista muista ominaisuuksista, jotka useassa julkaisujärjestelmässä sisältyvät maksullisiin lisäosiin. CMS Hubin käyttäjän ei tarvitse myöskään huolehtia työläistä hallinnollisista- ja huoltotöistä, joita useamman julkaisujärjestelmän käyttäjän tarvitsee tehdä itse

  CMS Hub Professional CMS Hub Enterprise Drupal
Hinta 252€/kk 830€/kk 0€
Kuukausittainen isännöinti 0€ 0€ 130€ - 1000€
Tukevat teknologiat (SEO, CRM, suorituskyky, analytiikka jne.) 0€ 0€ Eivät kuulu pakettiin. 
Koulutus Koulutetaan käyttämään alustaa itse. Verkkosivut saa myös palveluna. Koulutetaan käyttämään alustaa itse. Verkkosivut saa myös palveluna. Verkkosivut tulevat palveluna
Muutosten tekeminen verkkosivuille Koulutuksen jälkeen helppoa itse. Koulutuksen jälkeen helppoa itse. Riippuvaisuus kumppanista.

 

Yksinkertainen hintarakenne

Useat muut julkaisujärjestelmät laskuttavat isännöinnistä, tiedon säilyttämisestä ja lisäosista. CMS Hubissa on vain yksi kuukausimaksu. CMS Hubissa käyttäjä saa yhdessä paketissa kaiken mitä hienon ja toimivan verkkosivun rakentamiseen tarvitsee – ilman huolta kuukausittain muuttuvista kustannuksista.

 

Helppoa sisällönluontia

CMS Hubin avulla markkinoijat voivat olla kuskin paikalla, kun tehdään muutoksia verkkosivulle. Tämä vapauttaa ohjelmistokehittäjät tekemään ratkaisuja, jotka auttavat yritystä kasvamaan ja kehittymään.

 

Hakukoneoptimointi ja liidien generointi

HubSpotin hakukoneoptimointityökalujen avulla sivujen optimointi on helppoa ja se tapahtuu samanaikaisesti verkkosivun luomisen kanssa – ei tarvetta erillisille lisäosille. Kun asiakkaat tulevat käyttäjän sivuille, heistä on helppo saada yritykselle liidejä yhteydessä olevaan CRM järjestelmään sisäänrakennettujen lomakkeiden, pop-upien ja live chatin avulla.

 

Verkkosivujen nopeudesta, turvallisuudesta tai luotettavuudesta ei tarvitse enää huolia

Omien servereiden hallinta tuottaa päänvaivaa – CMS Hub pitää huolen servereiden hallinnasta, verkkosivujen asiakaskokemuksen rakentamiseen voidaan keskittyä ilman häiriöitä.

 

Nopeus

CMS Hubissa on sisäänrakennettuna ominaisuudet, jotka varmistavat, että verkkosivu latautuu nopeasti. Automaattinen kuvien pakkaaminen, minimoitu JS ja yhdistetyt CSS tiedostot varmistavat latausaikojen minimoinnin. Pingdomin tutkimuksen mukaan CMS Hubilla isännöidyt verkkosivut latasivat johdonmukaisesti nopeammin kuin Drupalilla isännöidyt.

 

Turvallisuus ei saisi koskaan olla luksusta

Verkkosivujen turvallisuus on usein ensiarvoisen tärkeää niiden hallinnoijille. CMS Hubiin tietoturvaominaisuudet ovat sisäänrakennettuja – riippumatta siitä, kuinka suuri tai kuinka paljon liikennettä sivustolla on. Globaali CDN, tuki SSL sertifikaateille ja web-sovellus palomuuri – plus 24/7 tietoturvatiimi omistautunut käyttäjien verkkosivujen turvallisuudelle. Käyttäjät voivat olla varmoja, että sivusto on hyvin suojattu HubSpotin kanssa.

 

Lopuksi

Valitessa julkaisujärjestelmää, on pidettävä mielessä verkkosivujen tavoitteet, kustannukset ja niistä vastaavien tiimien osaaminen.

CMS Hub on todella helppokäyttöinen ja sivujen tuominen CMS Hubiin onnistuu helposti esimerkiksi Hubitin avulla. Jos verkkosivujen luonti tahdotaan aloittaa alusta asti, se onnistuu helposti intuitiivisten ja kustomoitavien teemojen avulla.

Drupal on monimutkaisempi järjestelmä. Sillä luodut verkkosivut ovat täysin kustomoitavissa tiimeille, jotka osaavat ottaa siitä kaiken irti. Se ei kuitenkaan aina ole yksinkertaista, ja vaatii osaamista CSS, PHP ja HTLM kielissä.

Kumpikin julkaisujärjestelmä palvelee omanlaisiaan yrityksiä hyvin, mutta jos verkkosivujen sisältöä halutaan hallita helposti itse, tietoturvaan ja servereiden hallintaan ei haluta käyttää aikaa ja resursseja, voidaan CMS Hubia pitää parempana vaihtoehtona. 

Saatat pitää myös

Verkkosivujen hallinta helpoksi ja tehokkaaksi HubSpotin uudella CMS Hubilla
20 heinäkuuta, 2020

Verkkosivujen ylläpitäminen ja päivittäminen on usein vaikeaa perinteisellä julkaisujärjestelmällä. Yhden yksinkertaisen...

Miksi vaihtaa CMS Hubiin? 4 syytä myyntiä kasvattaville yrityksille
11 joulukuuta, 2020

Verkkosivujen yksittäinen tärkein tavoite on auttaa vierailijoita löytämään tiedon mitä he etsivät. Tämän lisäksi myynti...

HubSpot CMS: Top #3 työkalua, joilla tehostaa sisältömarkkinointia
19 toukokuuta, 2021

Sisältömarkkinoinnin tehokkuus ja toimintakyky ovat laadukkaan julkaisualustan toimintaperiaatteita. Saatavilla olevia j...